Я ТОБІ ЗАРАЗ ТАКЕ РОЗКАЖУ…

Опубліковано admin на

Що для вас є плітка? Я думаю, що це перекручена і спотворена інформація про людину. Тобто, в ній є якась доля правди, але добавлено дуже багато неправди лиш тільки б принизити чи опоганити людину.

Негативна інформація негативно впливає на людей. От, якщо хтось мені розкаже щось погане про якусь людину і я не перевірю цю інформацію, сприйму її як правду, то як я буду ставитися до цієї людини? Згідно тієї інформації, яку я отримав. Іншими словами, мене налаштували проти цієї людини, і я вже буду так само її не любити або й ненавидіти, тому це дійсно впливає негативно. Ви ніколи не помічали, що коли одружується хлопець з дівчиною, то усі його вороги і недруги одразу ж стають ворогами і для неї. І навпаки, усі кого вона не любила і не сприймала, так само вже і він до них ставиться, бо вона розказує йому тільки погане про них і він починає так їх сприймати. Хоча вони не обов’язково є такими, просто їм повісили такий ярлик.

Від цього ніхто не захищений. Де б ти не був і з ким би не говорив, скрізь ти чуєш історії про людей. А які вони? Правдиві чи ні, це факт чи плітка? Усе не перевіриш, просто важливо правильно сприймати інформацію, з мудрістю. Інколи слухати, але ділити на два, а інколи і на двадцять, бо є такі фантазери. Один мій друг, скільки не спілкуєшся з ним, постійно критикує і обливає одного чоловіка. Я його не знаю, тому спершу вірив йому, що той чоловік такий, але згодом я почув від інших людей зовсім іншу характеристику, протилежну, що то добра людина. І коли я сам познайомився, то пересвідчився, що це нормальна хороша людина, а все те були наклепи і плітки про нього. Тому, потрібно з мудрістю сприймати різні історії і якщо бачиш такого фантазера, то ділити на 20.

Якщо хочеш дізнатися про людину, то послухай, що вона говорить вона про інших. Проблемна людина має проблеми з усіма. і тому вона завжди буде говорити тільки негативне  про інших.

Якщо хтось пліткує і осуджує інших з тобою, то він так само осуджує тебе з іншими

А тепер потрібно сказати як це відноситься до сім’ї. Жінки люблять сісти і обговорювати своїх чоловіків: Ти знаєш, що мій сьогодні вчудив? А мій не може навіть цвяха забити, а мій ще гірший. І вони починають змагатися або у кого гірший чоловік. А, насправді, чоловік – це твій вибір. Якщо добрий, то – це твоя заслуга, а якщо поганий то – це твоя помилка.

Не говори за спиною те, що ти б не сказав в очі.

Одного разу я їхав у тролейбусі і став свідком однієї розмови: одна молода жінка говорила з мамою по телефону. Вона говорила про когось дуже грубим голосом, дуже жорстко і голосно, це чули всі хто був тролейбусі. Мені якось стало не приємно від її злоби на ту людину і від тієї багнюки якою вона її покривала. Але тут їй лунає ще один дзвінок, і вона каже: Мама, я тобі зателефоную пізніше, бо тут мені чоловік дзвонить. І Вона така: Да, зайка, слухаю тебе, коханий мій… Зовсім інший тон голосу, настрій. зовсім інша людина. Перед цим вона була як чоловік, сварилася і матюкалася, а тепер вона як ангел.

Коли я відкриваю наші сімейні проблеми іншим людям, то цим самим шкоджу своїй сім’ї. Якщо я очорняю свою жінку, то цим самим очорняю себе, бо це мій вибір. Якщо я очорняю своїх дітей, то цим самим очорняю себе, бо це моя кров і тіло.

Коли чуєш якусь історію, то потрібно дати запитання: а ти там був? Ти це бачив, чи передаєш як зіпсований телефон?

Для декого це як наркотик, не дай поїсти, а дай поговорити.

Плітник знає більше деталей історії, ніж її очевидець.

Великі люди обговорюють ідеї, середні – факти, а маленькі – обговорюють людей.

Інтелегентна жінка не повторює пліток, але вона їх створює.

Всі неприємності, які злий ворог може розказати вам у лице, ніщо у порівнянні з тим, що говорить ваш кращий друг за вашою спиною.

А як ви відноситесь до пліток?

Категорії: Статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *